Zaterdag is de mooiste dag van de week!
Dat was vandaag zeker waar, mooi weer en lekker voetballen.

Na deze week 3 maal te hebben getraind waren we als team vandaag erg sterk.
De verdedigers hielpen mee aanvallen, de aanvallers hielpen mee verdedigen en de middenvelders gaven veel druk op de tegenstander en de keepers door ballen tegen te houden.
Maar zeker ook iedere speler individueel wist zich te laten zien. Door te dribbelen, overzicht te houden, vrijlopen, te passen, scoren, scoren met links, te verdedigen en veel plezier te hebben.

Net zoals het Nederlands elftal scoorde wij al in de 1e minuut. Maar Merlijn zijn schot was een veel mooiere goal. Hierna kwam de tegenstander al snel terug tot 1-1.
Maar Merlijn maakte met een bekeken knal er 2-1 van.
Een mooie voorzet van Daan B, werd net niet binnen getikt door Nees.
Hierna probeerde Daan B nog een keer een pass te geven met links, maar deze bal ging zomaar het doel in, 3-1.
Keeper Jip had het eigenlijk niet zo druk. Tijn met een actie over rechts zorgde voor de 4-1. Met Guido en Amoz in het veld voor Merlijn en Daan gingen we proberen de voorsprong verder op te voeren.  Luuk onderschept de bal en Amoz maakt de 5-2.
De volgende goal was weer van Tijn nadat Guido de bal had verovert.
Na een hele mooie aanval, met goed overspelen schiet Amoz op de lat.
Luuk maakte de 7-4, waarna Tijn met links de ruststand bepaald op 8-4.

Tijn maakt na de rust de 9-5 door eerst de bal af te pakken, een actie te maken en binnen te schieten.
Excelsior was in deze fase ook goed aan het spelen, maar door heel goed mee terug te verdedigen van Merlijn, Daan B en Jip konden wij samen met keeper Guido hun van scoren afhouden.
De 10-6 was een goal van Daan B met links.
Luuk en Nees kwamen de laatste 10 minuten erin voor Tijn en Jip.
Merlijn maakte zijn 3e goal, hierna Luuk de 12-8 door goed op te letten, nadat hij eerst nog op de lat had gepoeierd. Daan kreeg een kans door goed druk zetten van Nees en scoorde beheerst de 13-8.
14-9 na een pass van Amoz, afgemaakt door Luuk.
15-9 netjes in de korte hoek geprikt door Nees en het slot akkoord was een goal van Daan B. 16-9 wat een sterk optreden van het hele team.