VKomende zaterdag gaat MVV ’27 op bezoek bij het dit jaargang verrassend sterk draaiende KMD. Lijstaanvoerder Wateringse Veld Kranenburg, dat in de herfst onbereikbaar leek voor de achtervolgers, voelt de hete adem van zowel de Wateringers als Schipluiden en Lyra in de nek. Daarmee mogen we een uitermate spannend seizoenslot verwachten. En ook onderin wordt het met de week spannender. Eind 2018 leek HBSS de eerste zekere degradant te worden, maar men is bezig met een indrukwekkende serie wedstrijden en heeft HVV Hercules al bijna te pakken.
Kortom, een heerlijke competitie waar de verschillen miniem zijn en iedereen van iedereen kan winnen.
KMD had een valse start met twee nederlagen in de eerste drie wedstrijden, maar heeft sinds 13 oktober geen verliespartij meer hoeven slikken.

MVV ’27 verloor in januari thuis tegen KMD weliswaar met 1-3, maar dat is bij voorbaat dus geen garantie voor een herhaling. Wie weet is er de mogelijkheid tot stunten.

Het Sportpark Suydervelt is te vinden aan de Heulweg 32a in Wateringen.