9 maart, een winderige ochtend, klaar voor de aftrap bij SEP in Delft.

Onze jongens zetten gelijk veel druk op SEP maar het duurt wel even voordat de bal in het net vliegt. De eerste score volgt uit een aanval die vanaf achter door Justus wordt opgezet. Een mooie paas naar Ivan die snel door tikt naar Tijn en BOEM! 0-1. Al snel kwam het antwoord van SEP met eenzelfde soort aanval. Van dichtbij wordt er gescoord en de bal is onhoudbaar voor. 1-1

Tot het einde van het eerste kwart gaat het over een weer zonder dat er wordt gescoord. Het spel speelt zich vooral af rond het middenveld en niet echt voor de goals.

Begin tweede kwart gaat MVV weer vol aan de bak. Justus kan een mooi lange afstand schot maken waar de keeper moeite mee heeft. David is goed doorgelopen op de keeper en kan de rebound afmaken. 1-2! Weer volgt het antwoord van SEP snel met een mooie aanval en weer een onhoudbare bal. Kort na de aftrap komen ze weer en dit keer met een hard afstandsschot in de kruising. Onze mannen staan met 3-2 achter aan het einde van de eerste helft.

Het derde kwart begint met weer veel over een weer spel rond het middenveld zonder dat er echt kansen uit ontstaan. Uiteindelijk valt de bal verkeerd voor MVV en scoort SEP weer met een mooi doelpunt. 4-2. OEI, dit was het keerpunt voor onze jongens. De koppies gingen hangen en SEP kon beter in hun eigen spel komen. De een na de andere knallen ze hard en zuiver in het net tot 9-2. Mats komt toch nog na een lange soloactie mooi voor de goal en knalt de bal met zijn linker in het SEP net. De eindstand 9-3!!