Zaterdagochtend betraden de mannen van MVV ’27 het veld van Smitshoek in Barendrecht. Het gras was nog nat maar de zon kwam al lekker door. De coaches waren er met een vers kopje koffie ook weer klaar voor. Na de aftrap was het snel raak. Smitshoek scoort. We zijn flink aan het verdedigen en Nees houdt de ballen uit het goal. Na tien minuten valt er nog tegendoelpunt vanuit het midden. We krijgen enkele kansen met nog een schot van Amos precies op de paal. In de eerste helft wordt het 3-0. Na rust staat Tijn in het goal en we worden wat gretiger op de bal. Een mooie voorzet van Daan wordt bijna een goal en een stiftbal van Luuk zit er ook bijna in. Spannend. Smitshoek is ook lekker op dreef en inmiddels staat het 5-0. Tegen het einde van de wedstrijd wordt de 0 weggepoetst door Guido,  via de zijkant in de linkerhoek. Lekker potje weer!