Zaterdag speelt MVV’27 1 dé derby tegen VDL! Deze wedstrijden tegen onze buren worden vaak vooraf gegaan door leuke acties van zowel de thuis- als uitspelende ploeg.

Dit jaar willen we zoveel mogelijk pupillen uitnodigen om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn. Trek je rood-witte kloffie aan en neem je toeter, blokfluit en trommel mee! Dan maken we zoveel mogelijk herrie om de spelers van ons eerste elftal aan te moedingen!!!

In de rust is er voor alle pupillen GRATIS limonade en een lollie! Uiteraard is dit een vrijwillige keuze, maar we hopen natuurlijk dat er zoveel mogelijk kinderen aanwezig zijn en natuurlijk ook zoveel mogelijk trainers en begeleiders om er met zijn allen een feestje van te bouwen!

14.15 verzamelen bij veld 1.
14.30 ( achter de goal van VDL ) Ons eerste elftal toejuichen!!
15.15 verzamelen op het terras bij Wouter Jansen voor limonade en een lollie.
15.30 ( achter de goal van VDL ) Ons eerste elftal toejuichen!!
16.15 Lekker voetballen, spelen of huttenbouwen bij de club.

Tot zaterdag!!