Aanstaande zaterdag staat dé derby weer op het programma: MVV ’27 1 tegen VDL 1, altijd weer een speciale wedstrijd voor zowel ons Maaslanders als voor onze buren uit Maassluis. MVV ’27 hoopt dan natuurlijk ook weer op de steun van haar grote en trouwe supportersschare.

Voor deze supporters wordt er dit jaar weer het een en ander georganiseerd om de derby-dag nog net iets aantrekkelijker te maken dan een ‘gewone’ voetbalzaterdag. Zo is er voor alle jeugdleden zaterdag in de rust van MVV ’27 – VDL gratis limonade en een lolly, maar ook voor de volwassen supporters wordt er gezorgd voor wat extra’s.

Naast de nodige sfeeracties zullen de leiding van het jeugdkamp en de dames van MVV ’27 VR2 vóór en na de wedstrijd loten verkopen voor een grote tombola. Hierbij zijn maar liefst 50 prijzen te winnen, waaronder de nodige cadeaubonnen en een prachtige stofzuiger. Ook worden er loten verkocht voor een blinde ‘toto’. De trekking van de tombola wordt om 18:00 verricht door niemand minder dan spreekstalmeester Niels Planken.

Daarnaast wordt er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht, zo is er verse cake te koop en zal Stanley Klop vanaf 14:00 uur heerlijke hamburgers bakken, die voor € 3,50 te koop zijn in de kantine van MVV ’27.

Ook in de rust van de wedstrijd is er nog een activiteit gepland, waarover later meer. Het belooft dus een prachtige voetbalzaterdag te worden op sportpark de Commandeur. Jij bent er toch ook bij? Tot zaterdag!