Wedstrijdbalsponsor: Haan Vastgoed & Makelaardij

Team van de week: MVV ’27 JO8-4

Voor komende zaterdag staat het duel MVV 27 – HVV Hercules op het programma. De Hagenaars hadden een prima seizoenstart met zes punten uit drie duels, maar naarmate de competitie vorderde zakte men steeds verder weg met een huidige twaalfde plaats als resultaat.

In het uitduel had MVV 27 een te mager uitgevallen 0-2 voorsprong bij de rust, maar verspeelde deze rap na de onderbreking. Het was aan matchwinner Jaco Buynink te danken dat de drie punten alsnog mee naar Maasland gingen.

Het is voor de Maaslanders sowieso belangrijk ook nu weer de drie punten binnen te halen om wat meer afstand te doen van de onderste regionen. We gaan het zien!

Wij wensen scheidsrechter Richard van der Zee, beide teams en hun aanhang een leuke en vooral sportieve middag.