Vanaf deze week is het weer mogelijk om in te schrijven voor de 46eeditie van het jeugdkamp! Dit jaar vertrekken we op zaterdag 27 juli voor weer een fantastische kampweek in Loon op Zand. De aanmeldingsbrieven zullen binnenkort op de mat vallen van de jeugdspelers van MVV ’27 in de leeftijd 8 t/m 13 jaar op de dag van vertrek.  Als je vanaf 1 januari 2019, 14 jaar wordt, mag je nog mee met jeugdkamp.

Mocht u in de komende week geen brief ontvangen en uw zoon heeft wel de juiste leeftijd, neem dan even contact Rick van der Meijs (06-30121019) of Jessy Zwaard (06-20342336).

De kosten voor deze week proberen we voor iedere deelnemer zo laag mogelijk te houden. Dit is alleen mogelijk met de steun van sponsoren die we ieder jaar weer erg dankbaar zijn. Wilt u uw steentje bijdragen of kent u iemand die het jeugdkamp zou willen ondersteunen? Neemt u hier dan contact over op met Rick of Jessy.

Met vriendelijke sportgroet,
De kampleiding