Westland Adviesgroep heeft zich voor één jaar verbonden als Bronzen Vriend verbonden aan MVV ’27. ‘WAG’-eigenaar Ton van Dijk en sponsorcommissielid Christien van Rijs ondertekenden afgelopen week het contract dat de samenwerking tussen beide partijen officieel bekrachtigde.

Westland Adviesgroep is gevestigd in ‘s Gravenzande en bedient een brede groep klanten. Als kantoor gevestigd in het hart van het Westland neemt de advisering van glastuinbouwbedrijven een speciale plek in. Daar ligt immers de basis van de Westlandse ondernemersgeest en komt de “niet lullen maar poetsen-mentaliteit” van de Westlander het best naar voren.

Westland Adviesgroep vindt het belangrijk een bijdrage te leveren aan het verenigingsleven in haar regio. “Dat past bij onze ambitie om het meest betrokken kantoor van onze regio te zijn”, licht Petra Prins de keuze van haar werkgever uit. “Naast landelijke topsport (Quintus handbaldames) sponsoren we daarom ook diverse jeugdteams en lokale sportverenigingen. Het verhaal van MVV ’27 sprak ons aan en daarom vinden wij het een goed initatief om de vereniging te sponsoren. We hopen dan ook dat het enorm goed gaat met MVV ’27 en volgen de club met belangstelling”.

MVV ’27 is trots dat Westland Adviesgroep ervoor heeft gekozen om onze vereniging te helpen en is blij met de ondersteuning van haar nieuwe partner. MVV ’27 hoopt dan ook dat beide partijen veel plezier mogen beleven aan de gemaakte overeenkomst.