A.s. zaterdag staat voor de lagere senioren van MVV ’27 (de elftallen 4 t/m 10, VE1 en de oproepkrachten) de tweede editie van het peen en uien toernooi op het programma. Vanaf 14:00 uur gaan deze teams uitmaken wie de opvolger wordt van MVV ’27 6, waarna er rond 18:00 uur een oer-Hollandse stamppot gegeten kan worden in de kantine.

Nog even kort de opzet van het toernooi op een rijtje. We hebben 8 teams bestaande uit spelers van MVV ’27 4 tot en met MVV ’27 10, ons veteranenteam en de oproepkrachten. MVV ’27 7 is helaas verhinderd omdat zij een wedstrijd moeten spelen. Deze teams spelen op veld 3 een onderling toernooi. Er zijn 2 poules van 4 teams samengesteld waarin 7 tegen 7 gespeeld wordt, na de 3 poulewedstrijden worden er finales gespeeld. De start van het toernooi is om 14:00 uur.

Rond 18:00 uur zal er in de kantine gezorgd worden voor een heerlijk ‘prakkie’. Tijdens het eten zal de prijsuitreiking plaatsvinden en wordt duidelijk welk team een jaar lang de ‘Koning van de Kelderklasse’ genoemd mag worden.

Iedereen is natuurlijk van harte welkom om te komen kijken en het belooft na het toernooi nog lang gezellig te blijven in de kantine!