In november berichtten wij op de website al over de prijsverhoging van een pitcher bier van € 10,50 naar € 12,00. Deze verhoging heeft deels te maken met de hogere inkoopprijs en deels met een solidariteitsbijdrage van € 1,- per pitcher ten behoeve van de renovatie van de kleedkamers komende zomer. Nu het zover is, laten we graag zien hoeveel geld er met deze actie wordt opgehaald.

Komende zomer staat deze kostbare verbouwing op het programma. Tijdens de Algemene Ledenvergadering in november werd een voorstel tot een solidariteitsbijdrage van € 1,- per verkochte pitcher bier aangenomen. Eenieder die vanaf 1 januari een kan bier besteld in de kantine van MVV ’27 betaalt 1 euro mee aan de renovatie. Om aan de leden te zien wat voor bedrag hiermee wordt opgehaald, loopt er vanaf 1 januari ook een ‘pitchometer’ op de website.

De pitchometer is te zien op de homepage rechts van de meest recente nieuwsberichten. Inmiddels zijn de eerste zeventig euro voor de verbouwing reeds binnen. De komende maanden zal de pitchometer iedere week verder oplopen. Houd de site dus goed in de gaten om te zien hoe hoog de pitchometer staat en natuurlijk ook om het laatste nieuws omtrent de voorgenomen verbouwing te lezen.