Hoewel in de meeste huishoudens de kerstbomen al de deur uit zijn en veel mensen druk bezig zijn om de ‘kerstkilo’s’ er weer af te krijgen, genoten de mannen van MVV ’27 JO19-1 en JO19-2 afgelopen donderdag van een heerlijke ‘kerstmaaltijd’ in de kantine van MVV ’27.

Nadat de mannen zich hadden te goed gedaan aan een heerlijke vleesschotel op het gourmet was er voor eenieder ook nog een prachtig kerstcadeau. Naast al deze gezelligheden werd er ook nog even teruggeblikt op de afgelopen seizoenshelft en vooruitgekeken naar het koende halfjaar.

Voor beide teams geldt dat de eerste seizoenshelft niet heeft gebracht wat men er van had gehoopt. JO19-1 heeft het erg zwaar in de Hoofdklasse. Halverwege het seizoen hebben de mannen nog maar twee punten in de tas. De doelstelling is om na de winterstop degradatie te voorkomen. Werk aan de winkel dus voor trainer Richard Rasens en zijn team. JO19-2 deed het iets beter in de tweede klasse. In de najaarcompetitie staan zij met 7 punten uit acht wedstrijden onder in de middenmoot.

Hopelijk gebruiken beide teams de winterstop goed om weer bij te tanken om in de tweede seizoenshelft sterker terug te komen. Met de verlate kerstavond bij MVV ’27 hebben ze hier in ieder geval een goede start mee gemaakt.