Op donderdag 3 en vrijdag 4 januari werd het traditionele schoolzaalvoetbaltoernooi voor de Maaslandse basisscholieren weer gehouden in sporthal de Hofstede. Voor de ruim honderd deelnemer was het weer een mooi voetbalfeestje!

Traditioneel wordt het zaalvoetbaltoernooi voor de basisscholieren door MVV ’27 georganiseerd in de kertvakantie. Ook dit jaar waren er weer vele inschrijvingen. Donderdagmorgen begon het toernooi voor de twaalf ingeschreven meisjes. ‘s Middags mochten 29 jongens van groep 3 & 4 zich uitleven in sporthal de Hofstede.

Op de tweede dag van het toernooi werd er ‘s morgens gestreden door de kinderen van groep 5 & 6. Met 36 deelnemers was dit het drukste toernooi. Vrijdagmiddag werd het evenement afgesloten door de jongens van groep 7 & 8. Ook hier veel blije gezichten te zien bij de 28 voetballers en zeker bij degenen die aan het einde van het toernooi een medaille om hun nek kregen gehangen.

Het plezier straalde er weer van af bij de kids en dat is natuurlijk prachtig om te zien. Dit was niet mogelijk geweest zonder sponsor Peet van den Berg en alle vrijwilligers die deze dagen tot een succes maakten. Vanaf deze plaats willen wij hen dan ook van harte bedanken.

De jongens van groep 3 & 4 zijn dolenthousiast na een mooie voetbaldag!
En de winnaars tonen trots hun medailles!
Ook de Maaslandse meiden waren weer vertegenwoordigd dit jaar!
Ook de jongens van groep 5 & 6 hebben een mooie voetbaldag achter de rug!
En ook hier kon er maar één de winnaar zijn!
Tot slot was het de beurt aan de ‘mannen’ van groep 7 & 8
En ook daar gingen de winnaars maar wat graag op de foto met hun medailles!