Afgelopen Kerst heeft er gezinsuitbreiding plaatsgevonden in huize Van Der Sar. Maarten (MVV ’27 4) en Martine kregen toen hun derde kindje, Suus. Suus en mama maken het gelukkig goed.

Wij kennen Maarten natuurlijk allemaal al heel erg lang. Maarten speelt momenteel al jaren als solide middenvelder/verdediger in ons vierde elftal. Martine ondersteunt regelmatig de communicatiecommissie. Luuk maakt wekelijks zijn minuten in de jo8-1 en ook Niek zien we soms als actief bij de mini’s. Ook de opa’s en oma’s zijn nog altijd erg actief binnen MVV ’27. Zo zijn wij Joke Rasens al 40 (!!!) jaar dankbaar voor haar organisatorische werkzaamheden rondom onze ledenadministratie. De opa’s zijn vooral bezig met onze grasmatten. Kortom een echte MVV-familie. Wellicht gaat Suus ook over een jaar of 5 haar opwachting maken bij onze mini’s..

Voor nu wensen wij Maarten, Martine, Luuk en Niek heel veel liefde en geluk met hun nieuwste aanwinst, Suus! Wij zullen zorgen dat het rompertje snel in haar bezit zal zijn.