Op donderdag 20 december werkte de selectie haar laatste training van 2018 af. Na de training vertrok de voltallige selectie naar cafe de Pynas. Hier werd de selectie door vaste supporters Herman Steehouwer en Henk de Bruin ontvangen voor een gezellige mosselavond. Terwijl Herman en Henk in de keuken hard in de weer waren met pannen mosselen had Peter Zwaard van Puur&(H)eerlijk een tafel opgemaakt met heerlijke pasta. Na enkele welkomstpilsjes kwamen de pannen met de mosselen op de tafels en bar en kon het smullen beginnen.

De selectie wil vanaf deze plaats graag de organisatie leden Herman Stehouwer, Henk de Bruin en Peter Zwaard bedanken. En natuurlijk ook sponsor Café De Pynas die de zaal en keuken ter beschikking stelde.

De selectie wenst een ieder fijne kerstdagen en gezond 2019 en hoopt ook in het nieuwe jaar weer op uw steun en support bij haar wedstrijden.