Oudekerk aan de IJssel het lijkt vlakbij maar het is gewoon een pokke eind rijden, maar als je dan terug rijdt met 3 punten op zak dan vind je zelfs de file waarin je terecht komt helemaal best.

Spirit een elftal die boven ons op de ranglijst stond dus waren we gewaarschuwd, de start was van beide teams heel voorzichtig het was meer aftasten en kijken hoe er gevoetbald werd dus was het een middenveld gevecht met kleine aanvalletjes aan beide kanten, uit een daarvan van Spirit kwam de bal zeer ongelukkig op de hand van Fred en de scheids kon hem gewoon geven en dat deed die dan ook, en die werd onberispelijk en onhoudbaar ingeschoten dus was het na welgeteld 6 minuten 1 – 0 achter.

De wedstrijd bleef na de 1 – 0 hetzelfde niet echt hoog staand en ook aan beide kanten geen grote kansen op meer buiten de harde knal van de nr 8 maar die werd bekwaam gepakt door Jari, we kregen langzamerhand wel wat meer grip op de wedstrijd maar we moesten wachten tot minuut 45, de bal werd voor getrokken en eerst was daar Rick Z die hard tegen de keeper aan schoot maar de terug ketsende bal kwam in de voeten van Max en die aarzelde niet om de trekker over te halen, altijd lekker om net voor de thee nog even gelijk te komen dat geeft de burger moed voor het tweede bedrijf.

De tweede helft was van onze kant beter als de eerste en dat lieten we duidelijk zien in de kansen die we kregen eerst was daar Max  die hard naast schoot maar 1 minuut later was het raak een geplaatst schot van Jari werd door Max door gekopt op Brady die echt heel mooi scoorde ( was trouwens heel de wedstrijd een plaag voor de Spirit defensie ) dus 1 – 2 en we wilde meer en dat liet Rick Z zien want de goede keeper van Spirit moest 2 keer aan de bak om erger te voorkomen, even later liet die weer zijn klasse zien bij een ziedend schot van Mike, m.a.w. we waren gewoon de betere ploeg, maar het einde van de wedstrijd naderde en dan krijg je toch dat de ploeg die achter staat er een schepje boven op gooit en dat deden ze dan ook, Jari pakte in minuut 83 een zekere goal en daarna was het alleen maar tegen houden maar dat deden we dan ook met verve en met een mentaliteit tot hier en niet verder.

Wederom een leuke overwinning, aanstaande zaterdag thuis tegen Brielle en een waarschuwing is op zijn plaats want na een stroef begin zijn zij op stoom gekomen en ze wonnen afgelopen zaterdag zelfs met 5 – 0 van ARC een ploeg waar wij van verloren met dezelfde cijfers dus pas op en knok er voor.

Opstelling: Jari Boon, Ronald Arkesteijn, Mike van Uffelen, Luuk Halve (Jorrit Fortuin) Fred van Maaswaal, Jens de Graaff, Brady Stralendorff, Quint Stuivenberg (Stephan Suyker) Rick Zwaard, Rick Vijverberg, Max de Vetten (Arien Oprel).