We mochten rond koffietijd weer aantreden op veld 4, deze keer tegen FC ‘s Gravenzande. De mannen renden bij het inspelen al gretig achter de bal aan. Na het fluitsignaal kon keeper Jip gelijk aan de bak en onderschepte de bal  met verschillende duiktechnieken. MVV kreeg ook kansen, het ging gelijk op. Na een klein kwartiertje creëerde ’s Gravenzande wat ruimte en vielen er twee mooie punten in het verkeerde goal. MVV ging toen weer flink in de aanval en Nees scoorde, stand 1-2. Na rust werd er tactisch overgespeeld en keeper Luuk had een paar mooie reddingen. Ondanks onze sterke verdediging viel er nog een goal tegen, de bal glipte net door de vingers van onze doelman. Hierna kregen weer we weer kansen, oa. door een strak schot van Tijn. Deze scheerde net langs de doelpaal.  Het was spannend. Tegen het einde van de wedstrijd wist de keeper van ‘s Gravenzande een schot van MVV nog net voor de doellijn te houden, zijn voet zat hierbij helaas even vast in het net. Deze nieuwe kans kon MVV natuurlijk niet laten liggen en werd er gescoord voor de eindstand van 2-3.  Het was weer een lekker potje!