Sinds afgelopen week is MVV ’27 weer een Bronzen Vriend rijker. In dit geval gaat het om Peeters & Vermeulen Makelaars | Taxateurs. Afgelopen week ondertekende Marco Vermeulen (foto rechts) namens het makelaarskantoor een contract dat hen voor de komende tweeëneenhalf jaar als sponsor aan de Maaslandse voetbalclub verbindt.

Peeters en Vermeulen hebben sinds begin van dit jaar al de krachten gebundeld en een veelzijdig makelaarskantoor op de markt gezet. De heren verzorgen aan- en verkopen en taxaties van woningen en bedrijfsruimten in de hele regio. Met hun jarenlange ervaring in het makelaarsvak hebben zij veel kennis van de regionale vastgoedmarkt. Zo is Edward Peeters Makelaardij sinds 1974 een bekende naam in Maassluis en omstreken. De afgelopen maanden hebben de heren hun gezamenlijke naamsbekendheid uitgebouwd. “We werken echt met passie, plezier, energie en liefde voor het vak.”

Sinds september van dit jaar is ons kantoor in Maasland gevestigd. Het nieuwe kantoor aan de ‘s-Herenstraat 54 in Maasland is veel toegankelijker dan de oude locatie. ” Vermeulen: “Dit pand is lekker licht en heeft alles wat we wensen. Hier kan iedereen binnenlopen voor een vraag. Daarbij helpen we mensen graag in iedere fase van een aankoop, verkoop of taxatie.

Beide makelaars zijn gecertificeerd makelaar en taxateur voor het taxeren, verkopen en aankopen van woningen en bedrijfsruimten. Er zijn verschillende vormen van dienstverlening: van full-service met een persoonlijke aanpak tot maatwerk. De basis blijft helder, transparant en open. De taxatierapporten en bedrijfsmatige taxaties voldoen aan de eisen van de valide instituten en brancheorganisaties.

Peeters & Vermeulen hebben ervoor gekozen om MVV ’27 te ondersteunen, omdat de vereniging naast de sportieve ambities een belangrijke sociale functie in ons mooie dorp heeft en wij hier graag een bijdrage aan leveren. Marco is bovendien geen onbekende voor MVV ’27. Enkele jaren geleden was hij een betrouwbare sluitpost van de Maaslandse voetbalvereniging.

MVV ’27 is blij dat Peeters & Vermeulen de vereniging wil ondersteunen en hoopt dat beide partijen in de komende jaren met veel plezier met elkaar zullen samenwerken.