We beginnen met het vermelden van het debacle van vorige week tegen ARC uit daar werden we afgedroogd met 5 koeken nul, je mag natuurlijk best wel verliezen maar 5 – 0 is toch wel iets om even achter je oor te krabbelen want dat mag natuurlijk gewoon niet gebeuren, dat er geen verslag was kwam niet door de uitslag maar ik was door de griep geveld dus niet aanwezig.

De tegenstander om weer wat recht te trekken was deze keer Spijkenisse 2 een elftal die in de onderste helft van de ranglijst is te vinden en dat is gezien het vertoonde spel tegen ons totaal niet te begrijpen ze staan nu onderaan maar daar blijven ze mijn inziens niet erg lang staan want wat ze tegen ons lieten zien was gewoon goed alleen het scoren daar ontbreekt het aan.

Zo we kunnen beginnen aan de wedstrijd, zoals gezegd in het bovenstaande begon onze tegenstander goed en furieus en vooral de spits nr 5 en de nr 7 waren plagen voor onze defensie maar er werd met overgave geknokt voor een goed resultaat en waren we een keer niet goed bij de les was daar Jari die bekwaam zijn doel verdedigde, na een paar keer goed weg te zijn gekomen was daar ineens  Brady die de bal veroverde en de bal aan Mike mee gaf en scoorde Mike al vele malen met het hoofd nu liet die aan iedereen zijn hielen zien en schoot die de bal beheerst en onhoudbaar in de linker benedenhoek, een opsteker van jewelste maar wel erg lekker.

Dit was in minuut 20 en daarna was het S die vol op jacht ging naar de gelijkmaker maar zoals gezegd er werd geknokt door heel het elftal en het was heerlijk om te zien dat onze jongeling Luuk zich vast beet in zijn veel oudere en bekwame tegenstander, we kregen zelf nog 1 kansje maar na aangeven van Huib was het Haysam die net naast schoot, alle zeilen werden bijgezet om te gaan rusten met de 1 – 0 voorsprong en dat lukte dus naar de thee met 1 – 0

De tweede helft was een kopie van de laatste 25 minuten van de eerste helft Spijkenisse was veruit de betere ploeg maar onze achterhoede stond als een huis, af en toe wel met kunst en vliegwerk maar ook door een mentaliteit die er altijd zou moeten zijn, knokken en vechten voor een goed resultaat, het is bekend in het voetbal scoort de betere partij niet dan krijg je er geheid een tegen en dat was voor ons gelukkig ook het geval, een strak schot van Jari ging via jessy naar Haysam die zich mooi vrij speelde en de bal pan klaar op het hoofd van Brady deponeerde en zo was het 2 minuten voor het verstrijken van de reguliere 90 minuten ineens 2 – 0, een ongekende weelde.

De scheids had waarschijnlijk medelijden met onze tegenstander want de cadeau gegeven pingel sloeg werkelijk nergens op, die werd wel onberispelijk in geschoten en met zeker 5 minuten blessure tijd werd het zeker nog spannend, jammer was het dat een speler van S zijn tweede gele kaart dus rood kreeg in een voor de rest uiterst sportieve pot voetbal, waarschijnlijk had de scheids toch de gedachte dat de pingel die die gaf best zwaar was want in plaats van 5 minuten blessure tijd floot hij in minuut 92 voor het laatst en was de 2 -1 winst een feit.

Zonder iemand tekort te doen was de man van de wedstrijd zonder twijfel Fred.

Opstelling: Jari Boon, Ronald Arkesteijn, Mike van Uffelen, Stephan Suyker  (Julian Tinbergen), Luuk Halve, Fred van Maaswaal, Jens de Graaff, Brady Stralendorff, Haysam Abdelaziz (Stef Broekman) Jorrit Fortuin (Max de Vetten) Huib van Barneveld (Jessy Zwaard).