De decembermaand staat weer voor de deur en dat betekent traditioneel dat er weer veel sinterklaas- en kerstcadeaus zullen worden geshopt. Veel daarvan gebeurt online. Maar wist je ook dat je met je online aankopen MVV ’27 gratis kunt sponsoren? Met Sponsorkliks kan dit namelijk heel eenvoudig.

Bij Sponsorkliks zijn vele bekende bedrijven aangesloten, zoals Bol.com, Thuisbezorgd.nl, Wehkamp, Mediamarkt en Booking.com.  De hele lijst met deelnemende bedrijven kun je hier bekijken.

Voordat je een bestelling bij één van deze webwinkels doet, kun je aangeven dat je deze bestelling via SponsorKliks wilt doen. Je betaalt het normale bedrag dat je ook zonder tussenkomst van SponsorKliks zou betalen. Achter de schermen gaat een percentage van jouw aankoopbedrag echter naar MVV ’27. Dus een kleine moeite, geen extra kosten voor jou en MVV ’27 wordt er beter van.
Hoe werkt het?
Heel simpel. De meeste bedrijven waar vele mensen online bestellingen bij plaatsen, zijn aangesloten bij SponsorKliks. Voordat je bij één van deze bedrijven een bestelling plaatst, geef je aan dat je MVV ’27 wilt steunen met jouw de bestelling. Dit kan via de banner op www.mvv27.nl (zie de rechter kolom). Via deze banner vind je alle bedrijven die zijn aangesloten bij SponsorKliks. Door op het logo van een bedrijf te klikken, bezoek je de website van dit bedrijf. Als je de website via deze route bezoekt, wordt herkend dat jij met jouw bestelling MVV ’27 wilt steunen. Het bedrijf waar jij je bestelling hebt geplaatst, maakt automatisch een percentage van het bedrag over aan MVV ’27.

Als je bang bent dit te vergeten voordat je je online aankopen doet? Bekijk dan de instructievideo’s voor de internetbrowsers Internet Explorer, Google Chrome, Safari of Firefox om een tool te installeren waarmee je automatisch je sponsorkliks vergaard voor je vereniging. MVV ’27 doet een beroep op al haar leden om deze tool te installeren en zo de club kosteloos te helpen bij het doen van je decemberaankopen. Doe jij je online aankopen via je smartphone? Dan kun je ook de ‘sponsorkliks’-app installeren. Alvast bedankt voor de moeite!