Die Haghe Vr2 – MVV’27 VR1             Einduitslag 0-0

Horizontale brilstand!!!!!!!!

Meiden geëindigd zoals we begonnen waren. Kunnen we er meer over zeggen, ja natuurlijk. Het zou moeilijk worden, dat wisten we van tevoren. Dit zijn die wedstrijden waar je of met ruime cijfers wint of gewoon met 1-0 verliest.

We begonnen met drie licht geblesseerden in het veld op andere plaatsen om ze de duels te laten ontzien of gewoon om ze te sparen voor maandagavond. Het was vanaf het begin bij hun alle ballen naar voren, hard zonder bedoeling, gewoon kijken waar die komt en dan hopen. Voor ons lastig om op te anticiperen en we kwamen dan ook niet aan opbouwen toe. Alles gehaast en soms hetzelfde als hun, lange ballen en maar kijken. Niet ons spelletje en net toen we dachten, we komen aan voetballen toe, toen ging Laatje uit het niets door der enkel, einde wedstrijd. Meteen weer aanpassen in het veld en eigenlijk vanaf dat moment zit er iemand op fluiten wat niet zijn ding is en was. Pure strafschoppen werden weggewuifd, Duidelijk geen buitenspel met doelkans wordt afgefloten terwijl ze achter de dame vandaan komt. Frustratie gaat de overhand voeren en zolang we dat niet onder controle krijgen mogen we blij zijn met 0-0 als ruststand hoewel we de laatste 10 minuten weer de overhand kregen met een bal op de lat.

Tweede helft een klein beetje veranderd in de opstelling en tandje bij dames. Helaas blijkt het een eentonig verslag te worden en we zullen in dit soort wedstrijden echt elkaar beter moeten coachen en hopelijk dat we een ander soort fluiter krijgen. Nog 2 echte strafschoppen waarbij we op 1 meter boven het maaiveld worden geraakt. Hij wuifde alles weg. Dan is het ook nog einde wedstrijd Charelle en of dat nog niet genoeg is wordt Ras er ook nog even 10 minuten uitgestuurd op aanraden van de tegenpartij en de man die niet genoemd mag worden gaat er in mee. We konden daar verder weinig aan doen omdat we het een week geleden ook hadden in ons voordeel. Nogmaals wij moeten het doen binnen die lijnen en dan als onpartijdig verslaggeefster mag ik de 0-0 wel als verdiend beschouwen en kunnen we zeggen dat we 1 punt hebben verdiend en 2 punten hebben verloren. Uiteraard ook goede dingen gezien meiden. Strijd tot de laatste minuut, Lani die mooie reddingen had, Ans die moet blauwe billen hebben en verder gewoon jullie inzet al was het vandaag niet genoeg.
Al met al een verslag wat eigenlijk niet over voetbal gaat, maar over randzaken. Het is dit keer niet anders.

Moraal van deze wedstrijd: Wat kan een coach blij zijn met het fluitje van einde wedstrijd.

Fijn weekend, snor op en gaan naar het Movemberfeest. Maandag Fevowest Cup en dan op naar thuiswedstrijd ’s-Gravenzande. Lekker weekie.

Schöne grussen, Josephine (zonder snor).