Nu de winterperiode weer is aangebroken en de dagen korter worden, is het dikwijls al donker wanneer onze jeugdspelers ‘s avonds naar of van de training komen. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. Daarom deelt MVV ’27 veiligheidshesjes uit aan de pupillen, die beschikbaar zijn gesteld door BOVAG.

Met deze hesjes zijn de kids niet alleen op het trainingsveld goed zichtbaar, maar vooral ook op de weg richting het trainingsveld of juist terug naar huis na de training. Dit betekent natuurlijk niet dat de kids geen licht op de fiets nodig hebben. Zorg er als ouder alstublieft voor dat de fiets van uw kind goed is verlicht, als zij per fiets naar de voetbaltraining komen. Daarmee kunnen ongelukken worden voorkomen.

MVV ’27 is blij met het initatief van BOVAG en hoopt dat de hesjes ervoor zorgen dat de kinderen beter zichtbaar zijn op en rond de trainingsvelden.