Afgelopen maandag waren voorzitter Pieter van Rijs en jeugdvoorzitter Niels Planken namens MVV ’27 aanwezig op de slotavond van de Rabobank Clubkas Campagne in WestlandTheater De Naald. Zij ontvingen van Rabobank Westland een prachtige cheque ter waarde van € 1.753,47.

Rabobank Westland vindt dat de vele verenigingen en stichtingen in de Westlandse regio een extra steun in de rug goed kunnen gebruiken. Daarom organiseert de bank al vele jaren de Rabobank Clubkas Campagne. Op de slotavond van deze Campagne werd er onder de 271 deelnemende verenigingen een bedrag van maar liefst € 200.000,- verdeeld.

Waar MVV ’27 vorig jaar een cheque ontving van € 990,60, bedraagt de waarde van de cheque dit jaar maar liefst € 1.753,47. In de afgelopen periode werd er een beroep gedaan aan MVV-ers die lid zijn van de Rabobank om hun stem uit te brengen op MVV ’27. Mede daardoor ontvingen we bijna 400 stemmen. Daarmee behoort MVV ’27 tot de twintig verenigingen met de meeste stemmen. Het bedrag zal gebruikt worden voor de verbouwing van de kleedkamers komende zomer.

MVV ’27 is Rabobank Westland voor deze actie, waarmee zij niet alleen MVV ’27, maar ook vele andere regionale verenigingen tot steun zijn. Daarnaast zijn wij ook alle leden die de moeite hebben genomen om op MVV ’27 te stemmen veel dank verschuldigd. Mede dankzij jullie hebben wij deze prachtige cheque in ontvangst mogen nemen.