Met leedwezen bereikte ons het trieste bericht van het overlijden van Ben Weltevrede. Ben was, zoals bij velen bekend, al een periode ernstig ziek en overleed maandag 12 november aan de gevolgen van zijn ziekte in de leeftijd van 69 jaar.

Ben is bij tallozen binnen en rond onze club bekend. Als het om MVV ’27 gaat, dan was hij allereerst de vader van Ruben, die al heel lang bij MVV ’27 actief is en momenteel in het vierde elftal van MVV ’27 speelt. Ben was derhalve regelmatig als toeschouwer langs onze velden te vinden. Overigens niet alleen bij het MVV ’27 4, maar soms ook bij ons eerste elftal, bijvoorbeeld wanneer zijn grote voetballiefde Excelsior Maassluis een uitwedstrijd speelde.

Natuurlijk zullen we hem ook herinneren door zijn talloze bezoekjes aan onze kantine, waar hij regelmatig aanschoof bij vrienden en kennissen als Jan Kapteijn (zijn buurman), Frans van der Burg sr., Jos Mosterd et cetera. We zullen zijn waardevolle en vaak ook humoristische bijdragen aan de talloze gesprekken aan de stamtafel zeker gaan missen!

Namens MVV ’27 wensen wij zijn vrouw Marja, Ruben, de overige kinderen en kleinkinderen, familie en vrienden heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Donderdagavond 15 november is er van 19.00 tot 20.00 uur gelegenheid tot condoleren in de Oude Kerk in Maasland. De herdenkingsdienst zal worden gehouden op vrijdag 16 november in diezelfde kerk.