Ondanks de omleiding als gevolg van de versperring van de A20 was MVV JO8-1 afgereisd naar Vlaardingen CWO (Combinatie Wil Overwinnen). Gelukkig was de regen opgehouden en het bleef ook de hele wedstrijd droog. CWO had voor deze wedstrijd een jonge scheidsrechter die bij deze wedstrijd goed kon oefenen.

Bij aanvang van de wedstrijd stonden voor MVV in het veld: Daan van Uffelen in het doel, Merlijn, Nees, Jip, Luuk en Amoz. Tijn en Guido waren reserve en Daan Benard was afwezig.

MVV startte goed. De rood-witte shirtjes waren veel te zien op de helft van CWO. Enkele acties van Jip, Luuk en Amoz resulteerden in schoten op het doel. Al na 5 minuten kreeg Amoz een mooie voorzet. Amoz maakt die fraai af en opende de stand met 0-1 voor MVV. De druk bleef vanuit MVV komen en in de minuten voor de eerste 10-minuten time-out, kregen Luuk en Amoz veel kansen. Na de timeout kwamen Guido en Tijn in het veld en kregen Jip en Luuk even rust.

CWO kwam in het tweede deel van de eerste helft op stoom en maakte in de twaalfde minuut de gelijkmaker ondanks het goed verdedigende werk van Tijn, Merlijn, Nees en natuurlijk keeper Daan. De thuisploeg zette druk op de verdediging en kon voor rust nog met 3 doelpunten een voorsprong nemen en vergroten.

Na de rust kwam Tijn in het doel. Nees en Merlijn konden nog even aan de kant blijven. Ook in tweede helft kreeg MVV voldoende mogelijkheden om te laten zien hoe zij konden verdedigen. Eensgezind deden alle MVV-spelers op het veld mee. Doelman Tijn liet met enkele reddingen laten zien dat je je best moet doen om bij MVV te scoren. Guido en Nees konden nog komen met enkele fraaie acties. Mede hierdoor werd de achterstand beperkt gehouden. Bij het fluitsignaal stond de score op 11-1.

Bij het nemen van de penalties ging het gelijk op. Vrijwel alle MVV-spelers kwamen tot scoren. Doelman Tijn kon ook nog één doelschop van de tegenstander stoppen.