Bram van der Marel (JO15-2) en Ivan de Haas (JO9-1) hebben allebei een bezoek aan het ziekenhuis achter de rug.

Bram heeft tijdens de herfstvakantie in het ziekenhuis doorgebracht. De artsen waren erachter gekomen dat hij scorliose had, wat betekent dat zijn ruggenwervels scheef gegroeid zijn. Om dit te corrigeren heeft hij een brace gekregen. Gelukkig kan hij wel blijven voetballen. Wij hopen dat Bram snel gewend is aan zijn stoere brace, want hij moet hem nog om tot hij is uitgegroeid.

 

 

Vorige week vrijdag was Ivan aan het klimmen in een speeltuintje toen hij ineens naar beneden viel op zijn pols. In het ziekenhuis bleek deze gebroken. Het gevolg was dat hij tijdens het familieweekend met zijn arm in het gips rondliep. Ivan hoopt over twee weken weer te mogen voetballen.

 

MVV ’27 wenst beiden mannen een voorspoedig herstel!