Komende vrijdag 26 oktober vindt de Algemene Ledenvergadering van MVV ’27 plaats. Zoals reeds is aangekondigd, neemt Stephan Moerenhout op deze avond afscheid als Bestuurslid ‘Jeugd’, in de Maaslandse volksmond ook wel Jeugdvoorzitter genoemd.

Het bestuur van MVV ’27 is verheugd te melden dat het Niels Planken (op de foto middenin als trainer van JO13-1) kan voordragen als kandidaat om Stephan op te volgen. Bij het bestuur zijn verder geen andere kandidaten bekend. Komende vrijdag wordt over de benoeming van de nieuwe jeugdvoorzitter gestemd.

Niels Planken is een bekend gezicht bij MVV ’27. Hij voetbalt al van jongs af aan bij onze vereniging doet dit nu nog steeds, in het vijfde elftal. Daarnaast is Niels al geruime tijd zeer actief in de jeugd, voornamelijk als trainer/coach maar ook als organisator van evenementen zoals het Kerstschoolzaalvoetbaltoernooi en als leider van het zomerjeugdkamp van MVV ’27.

De afgelopen periode heeft Niels al meegelopen met Stephan om de fijne kneepjes van het vak te leren kennen. Komende vrijdag beslissen de leden over de opvolging van Stephan. Dit besluit en andere belangrijke onderwerpen in het belang van de vereniging worden aanstaande vrijdagavond besproken in de kantine van MVV ’27 tijdens de Algemene Ledenvergadering.