Nadat ik 2 wedstrijden had gemist wegens vakantie (de eerste een 3 – 0 uit nederlaag tegen XERXES DZB en daarna een thuis overwinning met 1 – 0 tegen SHO) moesten we vandaag tegen het enige derde elftal in onze competitie en wel BVCB, we begonnen vrij goed met aanvallend spel en snel druk zetten op onze tegenstander en al snel bracht dat resultaat op want uit een mooi genomen hoekschop van Yennink was daar Max die heel mooi koppend scoorde, ook na het doelpunt bleven we de betere ploeg met hier en daar een mogelijkheid om de score uit te breiden maar dat lukte jammer genoeg niet.

Na een half uur de betere ploeg te zijn geweest kwam ineens de klad in ons voetbal en onze tegenstander kreeg meer vat op ons al was het vertoonde spel van hun kant ook niet denderend, in minuut 36 ging onze achterhoede behoorlijk in de fout en uit het niets was het ineens 1 – 1 wat natuurlijk wel een behoorlijke domper was, de laatste 10 minuten waren van een zeer matig gehalte om daar ook maar iets over te schrijven dus naar de thee met een 1 – 1 rust stand.

MVV '27 2 - BVCB 3_008

De tweede helft was een kopie van de laatste 10 minuten dat wil zeggen van beide kanten zeer matig voetbal, het speelde zich voornamelijk af op het middenveld en beide elftallen creëerde dan ook weinig kansen buiten die ene van BVCB nadat Tom een terugspeelbal pakte die door de overigens goede scheids werd bestraft, in minuut 80 stonden we ineens met 1 – 2 achter en zag het er slecht uit, hoe konden we de boel nog recht trekken in 10 minuten, maar ineens was daar licht aan de horizon want 3 minuten later was het Bo die na een goede assist van Rick de 2 -2 maakte en weer 2 minuten later gaf Yennink een afgemeten pass af op Jorrit die de bal schitterend door speelde naar Rick die knap de 3 – 2 op het scorebord bracht, dus ineens een ongekende weelde,  maar we waren er nog niet en het was aan Tom te danken dat het 3 – 2 bleef want met twee reddingen op rij wist die de overwinning veilig te stellen.

MVV '27 2 - BVCB 3_082

Wederom was het verschil tussen de eerste 30 minuten en de rest van de wedstrijd heel erg groot en dat moet in het vervolg van deze competitie echt beter want anders krijgen we echt problemen, eind conclusie is 3 punten in de tas na een zeer matige pot voetbal.

Opstelling: Tom vd Broek, Ronald Arkesteijn, Kevin Bouter, Luuk Halve, Bram Scheffers (Jorrit Fortuin), Yennick Berrevoets, Quint Stuivenberg, Rick Vijverberg (Joris Sonneveld), Rick Zwaard, Thom de Koning (Bo vd Voort), Max de Vetten (Jens de Graaff)