Ondanks dat het herfst is, wederom een prachtige voetbalzaterdag. Géén speelprogramma voor JO-8 i.v.m. herfstvakantie maar gelukkig hadden de trainers een leuk alternatief opgezet zodat onze jonge spelertjes toch weer lekker de wei in konden.

Op veld 5 werd er om 09.00 uur een mixtoernooi afgewerkt. Al onze JO-8 teams waren volledig door elkaar gemixt en nieuwe teams van 6 á 7 spelers werden geformeerd met aansprekende voetbalnamen als Bayern München, Manchester United, Barcelona en Real Madrid.

Voor sommige spelertjes effe wennen want niet iedere nieuwe ploeggenoot was bekend maar dat mocht de pret niet drukken. Met veel enthousiasme en inzet en aangemoedigd door vele ouders en andere familieleden werden de drie onderlinge wedstrijden van 2x 10 minuten afgewerkt.

Wie er uiteindelijk heeft gewonnen, is niet bekend en eigenlijk ook niet belangrijk. Plezier staat voorop en het was een leuke, fijne voetbalochtend die werd afgesloten in de kantine alwaar onze jongens nog werden getrakteerd op drinken en een broodje worst.

Namens de ouders, bedankt trainers voor jullie inzet en begeleiding.