Op deze mooie herfstochtend met zomerse temperaturen staan onze mannen klaar op het mooie voetbalpark van MSV in Maassluis. De trouwe supporters van onze kids staan vol verwachting achter het hek te kijken naar de warming up.

Jaap geeft nog wat instructies en de wedstrijd begint met 2 wissels. Al heel snel komt David goed voor het doel van de tegenstander te staan en schiet. De keeper heeft de bal niet helemaal te pakken maar precies op de lijn heeft hij de bal vast. De VAR van Jacqueline was nodig om ons ervan te overtuigen dat het geen goal was.

Het eerste echte doelpunt werd mooi voorbereid door Justus waardoor de bal mooi bij David voor het doel kwam en nu ging de bal wel echt over de lijn. De keeper kwam er niet bij. 1-0!  Vlak voor het einde van het eerste kwart valt de bal heel knullig bij Erik in het doel. 1-1. Dit belooft een wedstrijd te worden waarbij onze mannen het niet cadeau gaan krijgen.

Gelijk aan het begin van het 2de kwart scoort MSV weer! Oei. 2-1. Een mooi punt. Even later volgt een te korte uittrap vanuit het MVV doel en kan MSV erg makkelijk de 3-1 maken. Toch laten onze mannen de koppies niet hangen en blijven ze werken richting het MSV doel. Na een paar caramboles voor het MSV doel rolt de bal weer eens het doel in van de voet van Tijn. Het 2de kwart wordt afgesloten met 3-2.

Tijdens de rust krijgt het team instructies van Jaap en Martin. Dat zie je duidelijk terug in het overspelen van de bal en een score. 3-3. We staan weer gelijk. Dat geeft moed! Maar dan volgt een serie tegendoelpunten aan het eind van het 3de en het begin van het 4de kwart. De verdediging loopt niet goed en komen er 4 punten achter elkaar bij de score van MSV. Dat zijn onze mannen nog niet gewend maar toch bleven ze hun best doen. Zo kreeg Justus toch met een mooi schot de bal in het MSV doel en kon Erik de wedstrijd afsluiten met een treffer uit een mooie voorzet. 7-5.

Al met al een wedstrijd met goede tegenstand waarbij onze jongens toch goed terugkwamen en erg sportief hun verlies namen.