Op deze mooie herfstochtend mocht MVV thuis spelen op veld 5. Het gras was nog nat dus volop kansen om lekker te glijden en hard te schieten. We waren nog maar net van start en Merlijn ging vanuit het middenveld in de aanval. Net voor het goal werd hij helaas onderuitgehaald, dit resulteerde in een penalty. Door een hard schot ging ook de keeper van SVV vervolgens onderuit. De wedstrijd was begonnen. Ondanks de sterke verdediging van SVV wist Luuk na 5 minuten te scoren. Er werd aanvallend gespeeld.  Aan beide kanten vielen doelpunten en de eerste helft eindigde met 2-2. Na een paar minuten stond het alweer 4-2 voor MVV. Met mooie dribbels zag SVV vervolgens ook kans om in een druk strafschopgebied een paar keer te scoren. Er werd goed verdedigd door de keepers Jip en Daan. Nees haalde via een sliding de bal ook mooi terug. Tegen het einde van de wedstijd nam Amos een dribbel vanuit de corner en haalde uit voor een beslissend doelpunt, eindstand  5-5.  Het was weer een lekker potje, teamwork mannen!