Elk jaar vindt in oktober de Week van de Scheidsrechter plaats. MVV ’27 doet ook dit jaar weer mee en bedankt komend weekend – extra – haar scheidsrechters. De Week van de Scheidsrechter plaatst de scheidsrechters van alle sporten in de schijnwerpers. Dit jaar vindt de week plaats van 6 tot en met 13 oktober.

MVV ’27 doet ook graag mee aan de Week van de Scheidsrechter. Tientallen scheidsrechters leveren wekelijks een belangrijke bijdrage aan het plezier dat vele honderden voetballers en supporters bij onze vereniging beleven. Waardering en respect is iets wat MVV ’27 altijd (maar zeker tijdens de Week van de Scheidsrechter) aan de scheidsrechter wil overbrengen. Die waardering krijgt komend weekend uiting in de vorm van een lekkere versnapering voor alle arbiters. Iedere scheidsrechter krijgt zaterdag een traktatie aangeboden van MVV ’27. Niet alleen als dank en waardering, maar als verzoek nog lang op hen te mogen rekenen. Verder roepen we ook alle spelers, begeleiders en supporters op om zaterdag een extra blijk van waardering te geven aan de onmisbare leidsmannen op de velden!

Zelf scheidsrechter worden? Dat kan natuurlijk ook! Meld jezelf in de commissiekamer of neem even contact op met Leo van den Berg (06-34135125)