MVV ’27 heeft haar vriendennetwerk opnieuw uitgebreid: PC Maasland heeft zich namelijk voor drie jaar als bronzen vriend aan de voetbalclub verbonden. Afgelopen week ondertekenden Floris Derksen (links, mede-eigenaar PC Maasland) en Rick van der Gaag (rechts, sponsorcommissie MVV ’27) het contract, waarmee de samenwerking officieel is gemaakt.

Zo’n vijftien jaar geleden werd PC Maasland opgericht door Floris en zijn zakenpartner Patrick Nijland. Vanuit hun zolderkamer repareerden zij computers. Wat klein begon is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met acht medewerkers en zo’n 4.500 klanten en een eigen pand aan de ‘s Herenstraat in Maasland.

Naast het repareren van computers kan PC Maasland ook assisteren bij het installeren, configureren en onderhouden van uw pc’s, netwerken en servers. Ook met het verhelpen van storingen op het gebied van internet, telefonie, televisie of radio helpt PC Maasland u graag. PC Maasland staat zowel voor de particuliere als de zakelijke klant klaar, dus mocht u een probleem ondervinden, neem dan gerust eens contact op met het Maaslandse bedrijf.

Afgelopen zomer assisteerde PC Maasland als nieuwe ICT-partner ook MVV ’27 met het updaten van het wifi-netwerk. Verder zal het bedrijf MVV ’27 helpen als er zich problemen zullen voordoen op ICT-gebied. In deze tijd waarin we in grote mate afhankelijk zijn van computers en netwerken is MVV ’27 natuurlijk erg blij met de hulp van haar nieuwe partner. MVV ’27 kijkt dan ook uit naar de samenwerking met PC Maasland en hoopt dat beide partijen de komende jaren veel plezier van het partnership mogen beleven.