Afgelopen vrijdag is er gestart met de techniektraining voor de pupillen uit de leeftijdscategorie onder 8 en onder 9 jaar. Ook de komende 3 weken zal Willem Bosschaart deze trainingen verzorgen op vrijdagmiddag tussen 16:00 en 16:45 uur op veld 3.

Afgelopen vrijdagmiddag genoten ruim 20 spelertjes op veld 3 van de eerste van in totaal vier techniektrainingen. Een mooi aantal, maar er kunnen altijd meer deelnemers bij. De trainingen vangen om 16:00 uur aan en zullen nog de eerstkomende 3 weken (vrijdag 5 oktober, 12 oktober en 19 oktober) gegeven worden. Door deze extra trainingen kunnen de jongens/meisjes zichzelf beter ontwikkelen en krijgen ze de extra aandacht die ze nodig hebben. Aanmelden is niet nodig en ook als je de eerste training gemist hebt kun je a.s. vrijdag gewoon meetrainen. Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met Willem Bosschaart (06-40184824) of Niels Planken (06-43896398).