De tweede wedstrijd van de competitie bracht ons Heinenoord uit en we begonnen gewoon erg goed, de eerste kans die we kregen werd om zeep geholpen door de scheids die de voordeel regel gewoon negeerde en terwijl we vrij naar de goal konden lopen zijn fluit liet horen, zoals gezegd we begonnen goed maar na 20 minuten werd het behoorlijk anders, onze tegenstander hanteerde heel vaak de lange bal op hun spitsen en daar hadden we totaal geen antwoord op, het kwam totaal op het conto van Tom en het falen van onze tegenstander dat we niet tegen een behoorlijke achterstand aan keken.

Maar in minuut 35 was het dan wel raak, wederom een lange bal die knap werd voor getrokken en onhoudbaar voor Tom in het doel terecht kwam, we kwamen er in deze periode niet aan te pas en we kunnen stellen dat de 1 – 0 achterstand bij rust ontzettend mee viel want het had op zeker 3 – 0 kunnen zijn en dat had ook nog eens zeer verdiend geweest.

De tweede helft liep gelukkig voor ons weer beter en we waren gewoon de betere ploeg wat resulteerde in een paar kleine kansjes, in minuut 59 liet Jeffrey een lange bal los op Arien die de bal in een keer op zijn slof nam en de bal ging als een streep de linker bovenhoek in, daarna was het de goede keeper van Heinenoord die zijn elftal op de been hield nadat die 2 keer achter elkaar een redding verrichten, onze storm hield een beetje op en beide elftallen waren aan elkaar gewaagd met aan iedere kant kleine mogelijkheden en zo leek de wedstrijd in een 1 – 1 gelijk spel te eindigen wat gezien het spelbeeld een juiste stand was geweest Heinenoord de eerste helft beter wij de tweede.

Maar daar dacht de scheids anders over, met nog 4 minuten te gaan schoot de rechtsbuiten van onze tegenstander de bal voor die via de borst werd weg gewerkt heel Heinenoord brulde dat het hands was en 15 seconden na het voorval besloot onze vriendelijke man de bal op de stip te liggen, ja je kan dan protesteren wat je wilt terug draaien doet die het nooit niet meer, de pingel werd benut en zo stonden we door toedoen van die vriendelijke man met 2 -1 achter wat ook te eindstand werd, jammer maar helaas.

Moet toch even kwijt dat het verschil van laatste 30 minuten van de eerste helft en de tweede helft best groot was wat het voetbal betreft, ook wil ik even kwijt dat onze jongelingen Rick en Luuk een prima partij lieten zien, en ja kijken we nu naar de stand dan staan we stijf onderaan na 2 ongelukkig verloren wedstrijden maar ik weet zeker dat we daar snel weg komen, de 2 komende wedstrijden ben ik er niet ik ga een kleurtje pakken dus mannen laat me juichen als ik op een bedje op het strand ligt

Opstelling: Tom v d Broek, Ronald Arkesteijn, Kevin Bouter, Stefan Suijker (Luuk Halve), Jeffrey Wupkes, Yennick Berrevoets, Brady Stralendorff, Rick Vijverberg (Quint Stuivenberg), Arien Oprel (Rick Zwaard), Dik Groenewegen, Thom de Koning.