Op deze vroege morgen reden we richting Rotterdam waar onze jongens moesten spelen tegen FC Maense op écht gras!

De wedstrijd werd sterk gestart door de Rotterdammers en vrij snel werd het 2-0.
Maar toen kwamen onze jongens op gang en voor de rust scoorde eerst Amoz en vervolgens Guido en zo was de ruststand 2-2. Gezegd moet worden dat Merlijn een paar goede reddingen had als keeper en de verdedigers op dreef waren in het afpakken van ballen. Er deden zich mooie kansen voor, maar er stond ook een sterke keeper bij de tegenstanders!

Na de rust werd de wedstrijd hervat en ging het gelijk op tussen de 2 ploegen. Maense kwam op 3-2 voorsprong, maar al snel werd het 3-3 door Amoz en 3-4 door een mooie goal van Tijn, waarbij er goed samengespeeld werd door de jongens. Luuk deed het heel goed als keeper in de 2e helft. Verdedigd stonden Daan en Daan hun mannetje en ook Nees pakte vaak een bal af. Guido scoorde 5-4 en bij 5-5 werd het heel spannend…
Met nog maar enkele minuten te spelen was daar het verlossende doelpunt van Amoz en zo konden de jongens van MVV JO8-1 hun overwinning vieren met als eindstand 5-6!