Opnieuw is er op sponsorgebied goed nieuws te vermelden voor MVV ’27: Vincredible heeft zich namelijk als Zilveren Vriend aan de Maaslandse voetbalvereniging verbonden. Eigenaar Arnold Bos (foto rechts) was afgelopen week te gast op sportpark de Commandeur om het sponsorcontract te ondertekenen.

Arnold Bos kennen wij bij MVV ’27 als oud-speler van het eerste elftal en als voormalig lid van de sponsorcommissie. Met zijn onderneming Vincredible importeert Arnold verschillende wijnen vanuit Italië. Daarnaast kun je bij hem een foodtruck huren voor het bakken van overheerlijke, verse pizza’s of een trailerbar waarin allerlei soorten bier kunnen worden getapt. Ideaal dus voor een verjaardag, jubileum, opening, open dag of andere feestelijke gelegenheid. Zowel de foodtruck als de trailerbar zijn los te huren of met bemanning. In dat laatste geval zal de bar door Arnold zelf of door zijn zakenpartner Dion Dickoff (assistent-trainer MVV ’27 2) bemand worden. Mocht je  interesse hebben in het huren van één of beide trucks (particulier of zakelijk), bekijk dan de website van Vincredible voor meer informatie.

Bij MVV ’27 maakten we vorig jaar al kennis met de lekkere pizza’s die in de foodtruck gebakken kunnen worden, toen de truck ingezet werd tijdens één van de gezellige ‘Super Saturdays’. Ook de A-selectie van MVV ’27 weet sinds afgelopen week wat Arnold en Dion in huis hebben, nadat zij afgelopen week met hun trucks een belangrijke rol vertolkten tijdens de gezellige Spaans-Italiaanse avond.

MVV ’27 is blij en dankbaar dat deze oud-spelers hun ‘cluppie’ ook als sponsor willen ondersteunen en hoopt dat ook Vincredible de komende jaren veel plezier mag beleven aan de sponsordeal die beide partijen hebben gesloten.