Komende zaterdag reist MVV ’27 af naar Maassluis om aldaar VDL te treffen. Vele mensen hadden deze wedstrijd al, sinds het speelprogramma bekend was, met dikke letters in de agenda gezet. Deze onderlinge wedstrijden zijn zelden saai en trekt heerlijk veel volk.

VDL won haar eerste duel uit bij KMD. Na een 0-3 tussenstand werd het toch nog spannend met een 2-3 eindscore. MVV 27 daarentegen ‘vergiste’ zich tegen Wateringse Veld Kranenburg en is gebrand op een goed resultaat. En laten we eerlijk zijn, voor deze ‘burenruzie’ hoef je jezelf niet extra op te laden.

De aftrap is om 14.30 uur en de arbiter van dienst is Danny Kaijen. Veel plezier iedereen. We hopen natuurlijk weer op veel enthousiaste steun van onze rood-witte achterban tijdens deze derby. Daarbij willen we graag nog wel even aanmerken dat het afsteken van vuurwerk niet is toegestaan voor, tijdens of na de wedstrijd. Laten we ons hier dan ook aan houden als club.