De Rabobank Clubkas Campagne is inmiddels een begrip. Rabobank Westland verdeelt hierbij een grote pot met geld en het aantal stemmen bepaalt wélke vereniging wélk aandeel van die pot ontvangt. Jij kunt dus met jouw stemmen zorgen dat MVV ’27 een mooi bedrag ontvangt.

Hoe werkt het (ook al weer)?
Rabobank Westland verdeelt met de clubkascampagne dus een pot met geld over alle deelnemende verenigingen. Deze pot bedraagt in 2018 maar liefst € 200.000. Dit bedrag wordt verdeeld aan de hand van het aantal ontvangen stemmen per vereniging. Elk lid van Rabobank Westland mag maximaal 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club. Voor de deelnemende verenigingen, in 2017 waren dit er 253, is er dus een mooi bedrag te verdienen.

Bestedingsdoel
In 2017 leverde de Rabobank Clubkas Campagne ons een prachtig bedrag net onder de € 1.000 op;
€ 990,60 om precies te zijn. Een mooie uitdaging om deze barrière te slechten. Temeer omdat de opbrengst gebruikt gaat worden voor de verbouwing van de kleedkamers.

Stem op MVV ’27!
Als jij lid bent van Rabobank Westland ontvang je begin oktober een uitnodiging om te stemmen. Dit kan per brief of per e-mail zijn (let op: bij een account van Caiway kan deze mail als spam aangemerkt zijn).

Van 3 t/m 15 oktober 2018 kun je je stemmen, op MVV ’27 uiteraard, uitbrengen. Voor jou een kleine moeite, terwijl het voor MVV ’27 een mooi bedrag op kan leveren. Alvast bedankt!