22 september om 10 uur staan we met een fris windje langs de lijn om onze boys weer te zien ballen.

Jo9-1 is wel gehavend. Sem heeft zijn enkel in een brace en Mats heeft een bovenbeen blessure en buikpijn. Toch stonden ze langs de lijn om hun ploeg aan te moedigen!  Metin  was uit een speeltoestel gevallen en had hoofdpijn. Maar de bikkel speelt toch mee. Vidar is komen invallen en heeft super goed gespeeld.

Het duurde niet lang tot de doelpunten kwamen. David beet de spits af en knalde met zijn linkse de bal mooi in de kruising en even later maakte Tijn een mooie 2-0. Tijdens de volgende aanval maakte Vidar zijn invalbeurt goed waar door met een mooie assist op Justus. Justus tikte de bal perfect het net in en eindigde het eerste kwart in 3-0.

In het begin van het tweede kwart komt Tijn op stoom en kapt de ene na de andere verdediger eruit en scoort na zijn solo actie. Vlak voor rust komt Spijkenisse toch nog goed in de aanval en scoort 4-1!

Na de rust opent Ivan na een mooie voorzet de score. Spijkenisse begon toch beter te spelen, zowel aanvallend als verdedigend. Toch komt Tijn weer goed voor het doel en scoort 6-1 aan het eind van het derde kwart.

Gelijk aan het begin van het vierde kwart valt er weer een tegen goal, maar dan komt Ivan met een kanonschot van afstand als antwoord. 7-2! Tijn en David krijgen daarna de bal, door goed teamwork en mooie voorzetten vanaf de zijkant voor het doel langs, weer in het goal van de tegenstander.

Het was een mooie wedstrijd met goede tegenstand. Weer gewonnen door goed samenspel en ook door de goede invalbeurt van Vidar. Bedankt!

Jaap geeft duidelijk instructies aan de mannen.