Op deze mooie zaterdag met af en toe een druppel regen speelde MVV JO8-1 tegen het team JO8-1 van SVV. Daan Benard zou in de eerste helft de doelman zijn en in de tweede helft Amoz. SVV trapte af en was in de eerste 10 minuten erg fanatiek. Bij de gebruikelijke timeout na 10 minuten spelen stond de teller op 0-6. MVV had ook nog twee pogingen vlak voor het fluitsignaal voor rust, helaas wisten de mannen nog niet te scoren.

Na de rust bleek MVV in staat de pogingen tot scoren van SVV tegen te houden. De verdediging was sterk. Nees wist met een mooi schot op het doel te scoren. Hierna kwam de kans voor MVV een mooie voorzet op Merlijn die ook wist te scoren. Inmiddels was de stand In de 2-8. In de slotfase was het alle hens aan dek en had Amoz nog enkele reddingen. Uiteindelijk is de stand 2-10 geworden.
De spelers konden na de wedstrijd allemaal een penalty nemen. Hierbij was MVV sterker. De mannen hebben juichend afgesloten omdat ze volgens hun gevoel hadden gewonnen met penalty’s 🙂