Op maandag 24 september zal er door AH Vrij een start gemaakt worden met de vervanging van ‘veld 4’. Het verouderde kunstgrasveld wordt vervangen door een gloednieuwe mat. Als alles meezit, kan er na twee weken weer gevoetbald worden op het nieuwe veld.

Het nieuwe veld zal in veel opzichten lijken op het kunstgrasveld dat MVV ’27 een aantal jaren geleden heeft aan laten leggen op veld 3. De tijd heeft echter niet stilgestaan, dus dit exemplaar zal weer net iets moderner zijn. Een duidelijk verschil zit ook in de belijning van het veld. Op de nieuwe mat zullen extra lijnen aangebracht worden voor de nieuwe spelvormen voor de jongste jeugd, conform de normen van de KNVB. Ook de verlichting rondom het veld zal worden aangepast. De huidige verlichting zal worden vervangen door LED-lampen, die minder energie zullen verbruiken.

We hopen dat de nieuwe mat twee weken na de start van de werkzaamheden klaar voor gebruik is. Gedurende deze twee weken is er dus wel één veld minder beschikbaar voor trainingen. Hiervoor wordt nog naar oplossingen gezocht en we vragen iedereen hierin om hun medewerking. Accepteer het als je een keer wat minder ruimte hebt om te trainen, over twee weken krijg je er een prachtig veld voor terug!