Op deze mooie zaterdag ochtend speelde wij onze 3 bekerwedstrijd bij FC ’s-Gravenzande.

We begonnen vandaag zeer sterk aan onze wedstrijd. We speelde allemaal met heel veel inzet en zaten bovenop de tegenstander.

Jip en Daan van Uffelen veroverde heel veel ballen op de helft van de tegenstander, hierdoor kreeg Amoz de eerste kans van de wedstrijd en het was direct raak!!

Helaas kregen we een onterechte corner tegen, waaruit we de 1-1 tegen kregen.

Maar niemand getreurd, we speelde zo goed. Vanaf keeper Tijn die de ballen heel goed inspeelde, kwam Daan Benard in actie die de bal met links voor gaf aan Amoz maar helaas ging zijn schot net naast.

Op het middenveld tikte Guido vaak heel slim de bal net weg van de tegenstander waardoor MVV in balbezit kon komen.

De tweede helft begon ’s – Gravenzande iets sterker dan wij en scoorde kort achter elkaar een paar doelpunten.

Maar hierna herpakte MVV zich heel goed, keeper Merlijn sprintte heel hard uit zijn doel om een diepe bal weg te werken. Hij deed dit zo goed dat hij met zijn pass Amoz vrij zette voor de keeper die scoorde zijn tweede doelpunt.

Luuk passeerde nog een tegenstander en speelde de bal goed af wat bijna een doelpunt opleverde. En dan was er nog de BLOK-tackle van Nees, zo goed op de bal dat Amoz met een hele mooie lob z’n derde doelpunt kon maken.

De wedstrijd hebben we met 6 – 3 verloren, maar we speelde heel goed tegen deze sterke tegenstander. Waarvan we wel de penalty serie hebben gewonnen!!