Afgelopen zaterdag nam Erik van Geest (speler MVV ’27 1) het eerste exemplaar van de seizoensgids 2018-2019 van MVV ’27 in ontvangst. Hij kreeg de gids uitgereikt uit handen van voorzitter Pieter van Rijs. Komende week wordt het 48 pagina’s dikke boekwerk huis-aan-huis verspreid in Maasland.

Vorig seizoen kwam er geen seizoensids uit, maar werd een jubileumkrant gedrukt vanwege het 90-jarig bestaan van de club. Dit jaar is de seizoensgids terug en toe aan de vijfde editie. Ook dit seizoen geeft de gids weer een prachtige inkijk in het wel en wee van de Maaslandse voetbalclub. Vanuit alle geledingen van de vereniging laten trainers, spelers en supporters hun licht schijnen op de komende voetbaljaargang.

Zo zijn er in de gids onder meer interviews te lezen met de eerste elftal-spelers Erik van Geest, Leon van Kersbergen en Quint van Stuivenberg. Maar ook voor de jeugd is er aandacht: Richard Rasens kijkt vooruit naar zijn nieuwe uitdaging als trainer van MVV ’27 JO19-1, terwijl Joris Mosterd in een dubbelinterview met vader Stan uit de doeken doet hoe hij het leven als mini-F speler bij MVV ’27 ervaart.

Ook de groeiende damesafdeling wordt belicht in de nieuwe seizoensgids. Naast een artikel over Speelster van het Jaar Jill Rhijnsburger leest u in de  gids ook de verhalen van damestrainers Frans van der Burgh en Joey Leeuwenburch en de talentvolle voetbalster Lauren Talbot. Verder is er in deze editie onder meer aandacht voor zaalkeeper Tom Berkhout en de Maaslandse broers Bob en Rick van der Gaag, die samen actief zijn in de sponsorcommissie van MVV ’27.

Net als de vorige edities wordt de gids ook dit jaar huis-aan-huis in Maasland verspreid. Ieder huishouden (tot en met de ‘grenzen’ van de Oost- en Westgaag) vindt voor het einde van de week een exemplaar op de deurmat. Voor mensen die niet in Maasland wonen, maar de gids wel graag willen lezen, zijn deze vanaf komend weekend ook te vinden in de kantine van MVV ’27. Ook zal de gids binnenkort digitaal te lezen zijn via onze website.

De Seizoensgids is een productie van de Communicatiecommissie van MVV ’27, die hier deze zomer hard aan heeft gewerkt. Ook een speciaal woord van dank gaat uit naar de vele sponsoren die het drukken van de seizoensgids hebben mogelijk gemaakt. Heb je vragen of opmerkingen over de gids? Stuur dan een mailtje naar communicatie@mvv27.nl.