Op de eerste officiële en zonnige voetbaldag van het seizoen ontving MVV JO8-1 het team JO8-2 van Den Hoorn. MVV speelde in de uitkleuren. Guido zou in de eerste helft de doelman zijn en in de tweede helft Luuk. Den Hoorn trapte af en was in de eerste 10 minuten productief. Guido kon enkele aanvallen pareren, maar binnen acht minuten kwam de score op 0-4 te staan. Bij de gebruikelijke timeout na 10 minuten spelen stond de teller op 0-5. Daarna begon het tij te keren. Hoewel er nog twee tegendoelpunten bij kwamen, had MVV ook nog twee pogingen vlak voor het fluitsignaal voor rust.

Na de rust bleek MVV in staat de pogingen van Den Hoorn tegen te houden. Hoewel er in de 23ste minuut nog een tegendoelpunt kwam (0-8), ging MVV steeds meer spelen op de helft van Den Hoorn. Er kwam kansen voor MVV door o.a. Amoz, Nees en Daan. In de slotfase was het alle hens aan dek en had Luuk nog enkele reddingen.

De spelers konden na de wedstrijd allemaal een penalty nemen. Hierbij waren MVV en Den Hoorn in balans. Vrijwel iedereen kwam tot scoren (8-8).