Na zes jaar stopt Martin van Berkel als voorzitter van de communicatiecommissie van MVV ’27. Rob van Woerden is zijn opvolger.

Zowel Martin als Rob maakt zo’n zes jaar deel uit van de communicatiecommissie. Martin was in deze periode voorzitter van de commissie. “Ik heb de functie met veel plezier bekleed, maar het is een goed moment om er nu mee te stoppen”, zegt hij. De laatste jaren is het op communicatiegebied niet stil geweest bij MVV ’27. Zo is het clubblad vervangen voor een digitale nieuwsbrief, is de jaarlijkse seizoensgids geïntroduceerd en werd vorig jaar een fraaie jubileumkrant uitgebracht. Ook laat de club vrijwel dagelijks op de website en social media zien wat er te beleven is.

“We hebben veel mooie dingen gedaan met zijn allen. De sleutel hiervoor is dat we het werk goed kunnen verdelen. We zijn met z’n tienen, waardoor we allemaal niet te gek veel tijd in onze vrijwilligerstaken hoeven te steken en we toch veel moois kunnen produceren”, zegt Martin.

Na zes jaar legt Martin (boven op de foto) zijn taken neer. “Mede door de combinatie met mijn werk (Martin is manager communicatie en media bij de Nederlandse Volleybalbond en zelfstandig ondernemer, red.) kan ik niet zoveel energie meer in de functie steken als ik wil. En ik wil meer het veld op. Komend seizoen ga ik samen met Jaap de Bruijn en Sander Warbout de JO9-1 trainen, waar mijn zoon Tijn in speelt. Ik ben blij dat Rob mijn functie wil overnemen. Met zijn ervaring en kwaliteiten én de andere leden van de communicatiecommissie stap ik met een gerust hart uit de commissie.”

Rob (zie portretfoto) was binnen de communicatiecommissie onder meer verantwoordelijk voor de sponsorcommunicatie. Ook produceerde hij vele berichten voor de social media-kanalen, website, nieuwsbrief en Seizoensgids. “Er valt veel te vertellen over MVV ’27 en daar draag ik met veel plezier aan bij. Ik vind het een mooie stap om nu als voorzitter van de commissie aan de slag te gaan. We gaan natuurlijk gewoon door met het maken van digitale content en nieuwsbrieven en proberen de club ook in de regionale media onder de aandacht te brengen”.

Nieuw talent
Voor de uitvoering van de ambities zou de commissie nog wel wat extra handjes kunnen gebruiken. “Enige tijd geleden stopte Jeannette Davidse en nu dus Martin. Zoals ik al zei, hebben we veel te vertellen. Zowel met foto’s, video’s als in tekst. Tegenwoordig zijn veel mensen handig met online communicatie. Ook MVV ’27 heeft ongetwijfeld talenten binnen de gelederen die een waardevolle bijdrage aan de communicatie van de club kunnen leveren. Heb je interesse? Spreek me aan of stuur een e-mail naar communicatie@mvv27.nl.”