Voor ieder team is het ook dit seizoen weer mogelijk om verslagen te publiceren op de MVV-website. De verslagen verschijnen op jouw teampagina én op de homepage van deze website.

Met deze functionaliteit, die vorig seizoen is geïntroduceerd, willen we ieder team de mogelijkheid bieden om de eigen spelers, ouders en andere fans te laten meegenieten van de prestaties. Een verslag bestaat uit tekst en kan worden aangevuld met foto’s en video’s.

Ieder team kan zijn eigen logingegevens krijgen om vervolgens zelf verslagen te publiceren. De logingegevens kun je verkrijgen via een e-mail naar communicatie@mvv27.nl. Vermeld hierin voor welk team je de verslagen wilt beheren en jouw naam en e-mailadres. Daarna ontvang je de gegevens en een eenvoudige handleiding hoe je de verslagen plaatst.

We hopen dat vele teams hun ervaringen dit seizoen gaan delen, zodat we via de MVV-website nóg meer kunnen laten zien we er voor mooie dingen bij onze vereniging plaatsvinden.

Let op: publiceerde je vorig seizoen al wedstrijdverslagen voor een team? De logingegevens hiervan zijn gereset. Op deze manier kunnen we voor komend seizoen (na ontvangst van een e-mail voor aanmelding) de juiste personen aan de teams koppelen. Uiteraard kun je ook een nieuwe login voor hetzelfde team als vorig seizoen aanvragen.