17 Juli zijn Marianne en Walter Vincent voor de derde keer verblijd met een zoon. Nadat eerder al Pepijn en Casper er waren is daar nu ook Olaf aan toegevoegd. Moeder en Olaf maken het goed.

Wij kennen Walter al jaren. Hij heeft er al vele mooie voetbaljaren opzitten bij MVV’27. Op dit moment vertoont hij al een aantal jaren zijn kunsten in het vruchtbare MVV 6. In dat team is het vaderschap niet meer iets nieuws. Walter heeft er nu wel even voor gekozen om een, klein, stapje terug te doen. Komend seizoen zal hij fungeren als oproepkracht in het team dat onder de bezielende leiding staat van Kees Kassels en Remco Roels. Zo kan hij alvast een paar zaterdagen gaan gebruiken om ‘zijn’ 3 mannen de eerste technieken zoals passen, trappen en dribbelen aan te leren.

Met de geboorte van Olaf werd ook, de bij een ieder welbekende, Henk de Bruin weer opa. Ook hem feliciteren we van harte met deze nieuwe ‘spruit’.

Wij wensen Walter en Marianne Vincent veel liefde en geluk met hun jongste zoontje, Olaf. Ook hopen we dat grote broers Pepijn en Casper goed voor hun broertje zullen zorgen. Wij zullen ervoor zorgen dat Olaf snel in het bezit zal komen van een prachtig MVV-rompertje!