Een nieuw voetbalseizoen staat voor de deur, nog een paar weken en dan beginnen de trainingen weer bij MVV ’27 en op 1 september staan de eerste bekerwedstrijden al weer op het programma. Ben jij al klaar voor het nieuwe seizoen? Nog niet? Kom dan van woensdag 15 tot en met vrijdag 17 augustus naar Sport 2000 Naaldwijk om jouw voetbaloutfit weer compleet te maken voor het seizoen 2018 / ’19 en profiteer tijdens deze Clubdriedaagse van 20 % korting op de gehele collectie.

Heb jij al gecheckt of je voetbalschoenen nog wel passen en of je scheenbeschermers nog wel klaar zijn voor een nieuw seizoen? Of misschien is je voetbaltas wel aan vervanging toe of heb je nieuwe kunstgrasschoenen nodig? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuw trainingstenuetje? Bij Sport 2000 aan de Rembrandtstraat in Naaldwijk vind je alles om jouw voetbaloutfit weer compleet te maken. En tijdens de Clubdriedaagse op woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 augustus profiteer je als lid van MVV ’27 ook nog eens van 20 % korting op de gehele collectie, uitgezonderd MVV ’27-clubkleding en reeds afgeprijsde artikelen.

Het team van Sport 200o staat klaar om jouw te adviseren op het gebied van voetbal, maar heeft daarnaast natuurlijk ook kennis in huis van tal van andere sporten. Daarnaast vind je in de winkel ook een groot assortiment aan casual schoenen en kleding. Wist je trouwens dat je op vertoon van je MVV ’27 clubpas altijd 10 % korting ontvangt op je sportspullen? Het team van Sport 2000 Naaldwijk nodigt je da ook van harte uit om tijdens de Clubdriedaagse of op een ander moment eens een bezoek te brengen aan hun prachtige winkel.