Over enkele weken start het nieuwe voetbalseizoen weer, ook voor de vele dames en meisjes die bij MVV ’27 voetballen. Dit jaar start MVV ’27 met maar liefst drie damesteams. Daarnaast zijn er twee elftallen in de leeftijdscategorie Onder-17 en één team in de Onder-15.

Het eerste damesteam is dit jaar weer ingedeeld in de 4de klasse. Het voormalige M019-1-team gaat verder als MVV ’27 VR-2 in de 5de klasse, waar ook het vorig jaar nog tot kampioen gekroonde VR3-elftal in actief is. Het team van M017-1 speelt dit seizoen in de eerste klasse, terwijl MO17-2 in de 2de klasse gaat proberen haar successen te gaan boeken dit jaar. Tenslotte is er nog het MO15-team, dat ook in de tweede klasse actief zal zijn tegen hun leeftijdgenoten.

De complete teamindeling voor het komende seizoen is te downloaden via onderstaand bestand:

Teamindeling dames & meisjes 2018-2019